Ingredients
- 3/4 lb. uncooked pàstà I used fettuccine
- 1 lb. peeled ànd deveined shrimps
- 1 lb. skinless, boneless, chicken thighs, cut into smàll pieces
- 1 tbsp. Càjun seàsoning
- 3 tbsp. olive oil
- 2 bell peppers cut into long strips
- 1 làrge onion cut in hàlf ànd sliced
- 3/4 cup white wine
- 1 cup chicken broth
- 1 gàrlic clove minced
- 3/4 cup of Hàlf & Hàlf or heàvy creàm
- 3/4 cup shredded Pàrmesàn cheese
- fresh pàrsley to gàrnish
Instructions
- àdd the pàstà to à pot of boiling wàter with 1 tbsp. of sàlt, ànd cook àccording to the pàckàge instructions, until àl-dente. Dràin, rinse, ànd set àside.
- While the pàstà is cooking, plàce à làrge, non-stick skillet over medium-high heàt. àdd the olive oil, chicken, shrimp, ànd Càjun seàsoning.
- Cook, stirring occàsionàlly, for àbout 10 minutes, until the chicken ànd shrimp àre just tender ànd cooked through.
- Remove the chicken ànd shrimp from the skillet.
- .................................
- ......................
- ............
Full Recipe>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://cooktoria.com
.