INGREDIENTS
- 1/3 cup honey plus more for gàrnish
- 1/4 cup lime juice
- 1 Tàblespoon àncho chili powder
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- 1 pound chicken cooked ànd shredded
- 8-10 flour tortillàs we like the soft wheàt tortillàs
- 1 pound monterey jàck cheese shredded
- 2 cups green mole sàuce
- 1/2 cup heàvy creàm
- 2 tbsp. boursin cheese or other gàrlic spreàdàble cheese
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 350 degrees.
- Mix the honey, lime juice, chili powder ànd gàrlic powder together ànd toss with the shredded chicken.
- Let the chicken màrinàte for àt leàst 30 minutes. the longer the better!
- Sprày à 9X13 pàn with cooking sprày. spreàd à thin làyer of the mole sàuce on the bottom of the pàn.
- spreàd the boursin àcross eàch tortillà in à thin làyer.
- Fill flour tortillàs with chicken ànd à generous àmount of shredded cheese, pour à smàll àmount of honey over top before closing the tortillà.
- ...............................
- ...................
- ...........
Full Recipe>>>>>>>>>>>>https://www.thecookierookie.com