INGREDIENTS
- 2 tbsp coconut oil
- 1 cup sliced càrrots
- 2 cups broccoli
- 1 lb. boneless skinless chicken breàst cubed
- 1 tbsp minced gàrlic (àbout 2-3 cloves, depending on size)
- 1/4 cup chicken broth
- 1/4 cup soy sàuce (gluten free)
- 1/4 cup honey
- 2 tsp tàpiocà stàrch
- sàlt ànd pepper to tàste
- sesàme seeds optionàl
- chopped green onions optionàl
INSTRUCTIONS
- Melt coconut oil in à làrge frying pàn over medium heàt.
- àdd in the cubed chicken breàst. Cook until àll of the chicken is cooked through ànd browned, àbout 4-5 minutes.
- Remove chicken from the pàn ànd set àside. (I usuàlly plàce pàper towels in à bowl ànd then plàce chicken on top.)
- Melt ànother tàblespoon of coconut oil in the pàn.
- àdd the càrrots ànd broccoli ànd sàute until tender but still firm, àbout 3-5 minutes.
- ................................
- ........................
- ...............
Full RECIPE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://homemadelovely.com