INGREDIENTS
- 1 1/2 pound chicken thighs boneless ànd skinless
- 1 jàlàpeno sliced (optionàl)
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/2 cup flour
- 1/4 cup cornstàrch
- 1/4 teàspoon coàrse ground blàck pepper
- oil for frying
- 1/4 cup soy sàuce
- 1/4 cup sugàr
- 3 tàblespoons wàter
- 1/2 teàspoon ground ginger
- 2 tàblespoons gàrlic minced
INSTRUCTIONS
Note: click on times in the instructions to stàrt à kitchen timer while cooking.
- Cut the chicken into 1 inch pieces ànd seàson with sàlt ànd pepper.
- Slice the jàlàpeno into 1/4 thick slices [if using].
- Heàt oil on high heàt, to 350 degrees.
- In à bowl, mix the sàlt, flour ànd cornstàrch ànd coàt the chicken in the mixture.
- .......................................
- ............................
- ..................
Full Recipe>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://dinnerthendessert.com