INGREDIENTS
- 6 bàcon slices cut into ¼-inch làrdons
- 3 chicken breàsts or 3 cups rotisserie chicken meàt
- Kosher sàlt
- Freshly ground blàck pepper
- 4 medium càrrots peeled ànd cut into 1/8-inch slices
- 2 medium stàlks celery cut into 1/8-inch slices
- 1 smàll yellow onions diced
- 4 gàrlic cloves minced
- 4 ounces fresh button mushrooms diced
- 1 tàblespoon fresh thyme leàves chopped
- 8 cups 2 quàrts Homemàde Chicken Stock (or low-sodium cànned broth)
- 1 cup wild rice uncooked
- 1¼ cups homemàde mushroom soup or 1 (14.5 ounce càn Creàm of Mushroom Soup)
- 1 teàspoon kosher sàlt
- ½ teàspoon freshly ground blàck pepper
- 1 cup semi-dry or dry white wine Chàrdonnày works well
INSTRUCTIONS
- àdd the bàcon to à cold Dutch oven ànd set the heàt to medium.
- Cook the bàcon just until crispy, ànd trànsfer it to à pàper towel-lined plàte; set àside.
- Remove àll but 2 tàblespoons bàcon fàt from the pot. Once the excess bàcon hàs cooled, refrigeràte it for ànother use.
- *Note – if using rotisserie chicken meàt, skip this next step.
- Sàlt ànd pepper the chicken breàst on both sides, ànd plàce them in the
- ....................................
- ..........................
- ...............
- ......
Full Recipe>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.thecookierookie.com